Papa's Cheeseria

Lépj be a Papa's Cheeseria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Készülj fel, hogy a szendvicsek mesterévé válj, amikor újrajátszod a klasszikus Flash játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon ! Lépj be Papa egyik híres éttermébe az emuláció és a Ruffle emulátor erejének köszönhetően, és élvezd a Jatekokjatekok.hu. A Papa's Cheeseria oldalon egy ínycsiklandó menüvel állítottak kihívás elé, lássuk, hogy a legválogatósabb vendégeket is ki tudod-e elégíteni. Válogass a kenyerek, feltétek és - ha a játék címe utal valamire - a sajtok elképesztő választékából, majd süsd meg tökéletesen a grillezett sajtokat a grillállomáson, mielőtt stílusosan tálalnád őket. És ne feledkezz meg a sült krumpliról sem, hogy még ropogósabb legyen. Minden egyes új nap finom recepteket szabadít fel, miközben a szendvicsboltodat egészen a sikerig vezeted.

Minden egyes rendelésnek sajátos kihívásai vannak, és bár az alapok ugyanazok maradnak, ugyanannyi gondot kell fordítanod minden egyes rendelésre, ha azt akarod, hogy a vásárlóid elégedetten távozzanak a helyedről. És minél elégedettebbek, annál jobb lesz a borravaló, amit kapsz. Ezt a plusz pénzt többféleképpen is felhasználhatod, de a tudat, hogy a vásárlóid elégedetten távoztak, szintén értékes jutalom. Természetesen a pénz létfontosságú, és segít abban, hogy vállalkozásod növekedjen és gyarapodjon. És ne felejts el minden nap végén játszani egy kört a Foodini napi Mini Game Show-ban, egy kis extra szórakozásért. Hiszen egy kis kikapcsolódás egy nehéz munkanap után nagyon fontos az általános közérzeted szempontjából. Sok munkanap vár rád a Papa's Cheeseria oldalon, de szerencsére ezek a napok szórakoztatóak, és mindegyik új ügyfeleket és új kihívásokat hoz neked.

Sajátítsd el a szendvicskészítés művészetét, amikor a Papa's Cheeseria oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játék összes főzőállomásán való navigáláshoz, és nyomd meg az egér bal gombját a játékelemekkel való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Cheeseria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható