Papa's Bakeria

Lépj be a Papa's Bakeria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb papa's játékok!

Ha hiányzik néhány régi klasszikus Flash-játék, akkor a Jatekokjatekok.hu oldalon megtalálod, amit kerestél. Az emuláció erejével újra élvezheti kedvenc Flash játékait, közvetlenül a böngészőjéből, köszönhetően a Ruffle-nek, egy nagy teljesítményű Flash emulátornak. Lépj be ismét Papa egyik éttermébe, és készíts mindenféle finom ételeket. Az általad ismert és szeretett játékmenettel a Papa's Bakeria ismét kihívás elé állít, hogy gondosan megsüss csodálatos ételeket, és minden vendéged elégedett legyen.

A Papa's Bakeria új alkalmazottjaként izgalmas utazás, de rengeteg felelősséggel is jár, hiszen te felelsz a finom piték teljes sütési folyamatáért. A különböző ételállomások között kell majd lépkedned, hogy ezeket a pitéket az ügyfelek pontos specifikációi szerint készítsd el. Mindannyian mindenféle különböző feltétet és hozzávalót kérhetnek. És nem csak ezt, hanem kihívást is jelenthetnek számodra, hogy ezeket az összetevőket különböző helyekre helyezd el. A pitesütés meglehetősen összetett feladat, és az ügyfelei a legjobbat várják el attól, aki a Papa's Bakeria oldalon dolgozik.

Minél jobb vagy ezeknek az ételek remekműveinek elkészítésében, annál elégedettebbek lesznek azok az emberek, akik belépnek az ajtódon. És amellett, hogy tudják, hogy jó szakács vagy, a vásárlóid bőséges borravalót is hagyhatnak neked, ha elég jó munkát végzel. A borravaló meghagyása nem csak a bevételedet növeli, de a kiváló teljesítményeddel egy lépéssel közelebb kerülhetsz ahhoz is, hogy jegyeket szerezz a Foodini napi Mini Game Show-jára, ahol egy szórakoztató burgerpakolós játékot játszhatsz. Az itt megszerezhető nyeremények segítenek majd étkezdéd díszítésében és egyedivé tételében.

Készíts ismét finom ételeket, amikor a Papa's Bakeria oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a különböző játékelemek kiválasztásához.

Játsszon más játékokat a Papa's sorozatból:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa's Bakeria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a papa's játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható