Papa Cherry Saga

Lépj be a Papa Cherry Saga világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Játssz egy édes match 3 kört, és a nagyszerű séf, Papa Cherry segítségével fejezd be az összes szintet a Papa Cherry Saga oldalról. Az édességek párosítása nagyon hasonlít a főzéshez, mert gondosan kell kombinálnod a hozzávalókat, amíg minden pont jó nem lesz. A Papa Cherry Saga kapcsán ez azt jelenti, hogy legalább három azonos típusú édességet kell kombinálni. Ezáltal eltűnnek az asztalról. Ha sikerül négy vagy több sütit kombinálnod, különleges bónuszokat kapsz, amelyek segítenek a továbbjutásban.

Ha elakadsz, használhatsz olyan tárgyakat, amelyek segítenek kijutni bármilyen kényes helyzetből. Miközben a 200 egyedi szinten játszol, biztosan sok tapasztalatot szerzel, és egészen megbarátkozol a Papa Cherry Saga édes játékmenetével, és biztosan értékelni fogod a sokféle egyedi sütit, amit találsz.

Ismerd meg az új édességeket a Jatekokjatekok.hu oldalon Papa Cherryvel és a Papa Cherry Saga oldalon, és szerezz magas pontszámot!

Hasonló játékok:

Tetszik a Papa Cherry Saga? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.