Pair Up

Lépj be a Pair Up világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb memória játék!

Pair Up egy szórakoztató játék, amely próbára teszi a térlátásodat és a memóriádat, valamint a türelmedet. Ha rendezetlen szobád van, és ráférne egy kis rendrakás, akkor a Pair Up oldal látványosságai talán nem lesznek túl ismeretlenek számodra. A Pair Up fő célja, hogy két egyforma, a padlón szanaszét heverő tárgyat elhelyezzünk a szobából nyíló zárt nyílásba. Amint egy párod ezen a bukónyíláson van, az kinyílik, és nem csak rendezettebb szobát kapsz, de a pontszámod is növekszik. A kupac, amit át kell szitálnod, kezdetben elég kicsi, de hamarosan egyre több és több tárgy árasztja el a szobát. Ezek a tárgyak a legkülönbözőbb területekről származhatnak, és lehetnek olyan tárgyak, amelyeket általában egy konyhában, egy edzőteremben vagy bármi másban találsz, amit csak el tudsz képzelni. Ami fontos, hogy megtaláld a megfelelő tárgyakat, és eltávolítsd őket a szobából.

Bár a Pair Up egyszerű szabályokkal rendelkezik, a szórakozás végig magas szinten marad, mivel kihívást jelent a memóriádnak és a részletekre való odafigyelésednek. Ráadásul kiderül, hogy a rendetlenség eltakarítása is elég szórakoztató. Ha elég gyorsan megtalálod a párokat, akkor egy pontszámszorzó előnyét is élvezheted, így a gyorsaság előnyben részesül, ha a lehető legmagasabb pontszámot szeretnéd elérni. A 3D-s grafika életre kelti a helyszínt, de az is növelheti a kihívást, hogy a játék 3D-s környezetben játszódik, hiszen egyes tárgyak más-más pozícióban lehetnek elhelyezve, így néha akkor is meg kell találnod a párosításokat, ha fejjel lefelé vagy oldalra állnak. Vagy akár egymásra vagy egymás alá is kerülhetnek. Arra is figyelj, hogy ha egyszer egy tárgyat a nyílás fölé helyezel, akkor meg kell találnod a megfelelőjét, mivel nem tudod eltávolítani őket. Vagy lemennek a lejáraton, vagy újra kell kezdened a szintet.

Tisztítsd meg a környezetet a Pair Up szobáiból, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válassz ki egy tárgyat, majd a gomb lenyomva tartásával húzd a nyílás helyére, és a gombot elengedve engedd el a tárgyat. Ha mobileszközről játszol, az egér használata helyett érintsd meg a képernyőt, és engedd el az ujjad a tárgy elengedéséhez.

Hasonló játékok:

Tetszik a Pair Up? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a memória játék kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.