One Ball Pool Puzzle

Lépj be a One Ball Pool Puzzle világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb biliárd játékok!

A Jatekokjatekok.hu oldalon mindig találsz szórakoztató gondolkodtató játékokat, és a One Ball Pool Puzzle egy újabb kiegészítése ennek a pihentető kategóriának. A One Ball Pool Puzzle játékban az a célod, hogy a golyót az asztal egy véletlenszerű pontján található lyukba juttasd, ehhez pedig egy dákót kell használnod. Ugyanarra a viselkedésre számíthatsz, mint általában ettől a biliárd eszköztől. A móka a későbbi szinteken indul be igazán, amikor a golyó és a cél között vezető út tele van különböző veszélyekkel, amelyeket ki kell kerülnöd. A veszélyes tüskéktől kezdve a bonyolult röppályák kitalálásáig a One Ball Pool Puzzle biztosan próbára teszi a képességeidet, és egy egészséges adag türelemre van szükséged, ha mind a 45 szintjét be akarod fejezni.

De nem csak az egyedi asztalkonfigurációk akadályozhatják a fejlődésedet, hanem az is, hogy korlátozott számú próbálkozásod van egy szint befejezéséhez. Ez biztosítja, hogy vállalj némi kockázatot, de egy kicsit szórakoztatóbbá is teszi a dolgokat. Amikor tudod, hogy csak egy próbálkozásod van, hogy eljuss a következő szintre, biztosan kockázatosabb manőverrel próbálkozol, mint egyébként tennéd. A One Ball Pool Puzzle teljes időtartama alatt sosem tudhatod, hogy mit hozhat a következő szint, de egy dolog mindig ugyanaz marad, mégpedig az, hogy minden szint egy szórakoztató kihívás. És bár látod, hogy milyen utat fog bejárni a labda, sosem tudhatod, hogy pontosan hol fog megállni, és hogyan kell majd alkalmazkodnod utána.

Játssz a biliárd és a kirakós játék szórakoztató kombinációjával a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány szintet tudsz befejezni.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, akkor a bal egérgombbal kell kattintanod a képernyőn, majd az egeret húzva meg kell határoznod, hogy milyen erővel üsd a golyót. Az egér balra és jobbra mozgatásával változtathatod meg, hogy a dákó milyen pozíciót fog eltalálni. Ha mobileszközről játszol, akkor a képernyőre koppintva kell elindítanod a célzást, az ujjadat hátrafelé mozgatva kell kiválasztanod a lövési sebességet, és balra vagy jobbra mozgatva kell kiválasztanod a lövés irányát.

Hasonló játékok:

Tetszik a One Ball Pool Puzzle? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a biliárd játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.