OMG Word Swipe

Lépj be a OMG Word Swipe világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szókereső játékok!

A szójátékok segítségével új szavakat tanulhatsz, tesztelheted a jelenlegi szókincsedet, és érdekes szabályaik révén tanulásra késztetnek, szórakoztató és izgalmas játékélményt nyújtanak. A OMG Word Swipe játékban a képernyőn elhelyezett betűket kell összekötnöd, hogy szavakat alkoss. A Jatekokjatekok.hu oldalon rengeteg hasonló szókirakós játékot találsz, a OMG Word Swipe pedig saját szókészlettel érkezik, és bár a szabályokat már ismered, a szórakozás még így is csúcsra járatva. A rejtvények megoldása mindig szórakoztató és pihentető időtöltés, a OMG Word Swipe segítségével pedig a szavakkal kapcsolatos tudásod tanulásának és gyakorlásának előnyeit is élvezheted.

Természetesen senki sem képes egy nyelv összes szavát ismerni, így ha valaha is elakadnál, a OMG Word Swipe segít neked, és a Hint ikon egyetlen kattintásával a játék elindít a megfelelő irányba. Természetesen minél kevesebbet használod ezt a rendszert, és minél gyorsabban találod ki a szót, annál több pontot szerezhetsz. A több mint 1000 szintnek köszönhetően pedig rengeteg lehetőséged lesz tanulni és fejlődni. A OMG Word Swipe szabályai nagyon egyszerűek, mindössze annyit kell tenned, hogy rákattintasz egy betűre, majd húzol egy vonalat, amely összeköti az összes többi betűt, hogy egy szót alkosson. Természetesen egyes szavakat könnyebb lesz kitalálni, míg mások elég nehéznek bizonyulhatnak. De még ha nem is találod ki a szót elsőre, akkor is megvan az előnye annak, hogy megtanulsz egy új szót.

Gazdagítsd a szókincsedet, és érezd jól magad a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a OMG Word Swipe oldalon.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjának megnyomásával jelölj ki egy betűt, és a gomb lenyomva tartása közben húzz egy vonalat a betűk között, hogy egy szót alkosson. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, és helyette húzd az ujjadat a képernyőn.

Hasonló játékok:

Tetszik a OMG Word Swipe? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szókereső játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.