Om Nom Connect Classic

Lépj be a Om Nom Connect Classic világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Segíts Om Nomnak és barátainak csatlakozni egymáshoz és a finom cukorkákhoz, amikor a Om Nom Connect Classic oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ebben a színes játékban két azonos típusú tárgyat kell összekötnöd. Ha ez sikerül, akkor ez a két elem eltűnik a tábláról, és pontokat kapsz. A szintet akkor nyered meg, ha az egész tábla kiürült. Ez egyszerűen hangzik, de van egy extra szabály a Om Nom Connect Classic oldalon : ahhoz, hogy két elemet össze tudj kötni, a köztük lévő útnak szabadnak kell lennie, tehát más elemek nem lehetnek útban. Ez egy plusz komplexitást ad a Om Nom Connect Classic játéknak, mivel az út legtöbbször el van zárva, különösen a pálya elején. Ha azonban elakadsz, és nem találod a kiutat, használhatod Om Nom egyik különleges tárgyát, amely egy nagyító formájában érkezik, és azonnal jelzi a találatot, amit el tudsz érni, vagy akár át is rendezheted a táblát, így újból megnézheted a táblát. És bár nincs szükséged extra gyors reflexekre a Om Nom Connect Classic játékhoz, mégis figyelembe kell venned, hogy van egy időzítő, ami lassan ketyeg lefelé, ezért próbáld meg minél gyorsabban összehozni a mérkőzéseket.

A Om Nom Connect Classic pihentető játékmenete , a szórakoztató zene és a varázslatos grafika teszi a játékélményt élvezetessé. Ha pedig kedveled az Om Nom univerzum szereplőit, akkor biztosan öröm lesz néhány extra pillanatot eltölteni ezekkel az aranyos és barátságos figurákkal.

Játssz egy szórakoztató játékot, amely az Om Nom világában játszódik, amikor a Om Nom Connect Classic oldalon játszol a Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a játékelemek kiválasztásához, ha asztali gépen játszol. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt ezen elemek helyén, hogy kiválaszd őket.

Játsszon más játékokat a Om Nom sorozatból:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Run
  4. Cut the Rope: Experiments

Hasonló játékok:

Tetszik a Om Nom Connect Classic? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.