Number Match

Lépj be a Number Match világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Élvezd a kirakós játékot, amely kihasználja a számok által nyújtott szórakozást, amikor kipróbálod a Number Match a Jatekokjatekok.hu oldalon. A szórakoztató és könnyen érthető szabályokkal rendelkező Number Match egy remek játék, amelyet bármikor kézbe vehetsz és játszhatsz, amikor egy kicsit kikapcsolódni szeretnél, de az agyadat is próbára teheted. A cél itt az, hogy az összes számot eltakarítsd a tábláról, és ezt vagy úgy éred el, hogy találsz egyforma párokat, vagy úgy, hogy kiválasztasz két olyan számot, amelyek összege 10. Könnyen hangzik, igaz? Persze a dolgok ennél egy kicsit bonyolultabbak, de ez a kihívás növekedése tényleg nagyon szórakoztatóvá teszi a játékot is! A két feltétel teljesítéséhez meg kell győződnöd arról, hogy ezek a számok egymás mellett vannak. Ez egy teljesen új szintű stratégiát ad a Number Match.

Természetesen, ha valaha is elakadnál, kérhetsz egy kis segítséget a villanykörte ikon megnyomásával, amely megmutatja a lehetséges érvényes lépést, amit kipróbálhatsz. Ha pedig több számra van szükséged, hogy segítsenek a tábla megtisztításában, mindenképpen nyomd meg a plusz ikont, hogy új számsorokat hozz létre. Minél tovább haladsz a szinteken, annál nehezebbé válnak a dolgok, de mivel a szabályok ugyanazok maradnak, mindig van esélyed a győzelemre. Az, hogy a szabályok egyszerűek, megtévesztő, és azt hiheted, hogy a Number Match egy könnyű játék, de az a tény, hogy a számoknak vagy egymás mellett kell lenniük, vagy nem lehet közöttük más szám, igazán bonyolult helyzeteket teremthet, ahol a logikai képességeid igazán próbára lesznek téve. De egy ilyen eset megoldásának kitalálása megéri azt a plusz feldolgozási teljesítményt, amit az agyadnak a rejtvény megoldásához kell majd használnia. És persze ez teszi a Number Match oldalt nagyon szórakoztatóvá.

Teszteld a logikádat és szórakozz a számokkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Number Match oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd az egér bal gombját a táblán lévő számok kiválasztásához. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Number Match? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.