Noob vs 1000 Zombies!

Lépj be a Noob vs 1000 Zombies! világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Szerezd meg az íjat és a nyilakat, és készülj fel a zombi apokalipszisre a Jatekokjatekok.hu oldalon. A Noob vs 1000 Zombies! játék során sok-sok zombit kell majd megsemmisítened, és csak egy olyan fegyver áll rendelkezésedre, amiről talán nem is gondolnád, hogy ennyire hatékony a gonosz szörnyek hada ellen, de hamarosan meglátod, hogy rendkívül hatékony. Persze ez nagyban függ a célzástól és az általános képességeidtől.

A Noob vs 1000 Zombies! minden egyes szintjén számos zombival kell szembenézned, de ezek a legkülönbözőbb helyeken vannak elhelyezve. Ez biztosítja, hogy folyamatosan alkalmazkodnod és reagálnod kell a változó elhelyezéshez és környezethez. És nem csak a környezet az egyetlen dolog, ami változik, hiszen a csatatéren mindenféle különböző tárgyakat is használnod kell majd, hogy segítsenek a zombiveszély felszámolásában. Például hatalmas faládákra kell lőnöd, hogy azok stratégiailag a gyanútlan zombikra essenek. És ügyelj arra, hogy minden egyes lövésed számítson, mert meghatározott számú nyílvessződ van, és ha kimeríted őket, újra kell kezdened és újra kell próbálkoznod.

Minél jobban célzol és minél hatékonyabb vagy, annál jobb lesz a jutalmad az egyes szintek végén. Ezek lehetnek több csillagok, valamint több érme, amelyeket aztán elcserélhetsz, hogy mindenféle érdekes felszerelést vásárolhass. További bónuszként a Noob vs 1000 Zombies! egy szórakoztató minijátékot is kínál, ahol olyan blokkok felé kell céloznod és lőnöd, amelyeken számok vannak, és ezek a számok azt jelzik, hogy összesen hány lövést kaphatnak, mielőtt eltűnnének. Ennek a minijátéknak a célja, hogy minél több ilyen blokkot elpusztíts, mielőtt azok elérnék a földet.

Pusztítsd el a zombi apokalipszist sok-sok nyílvesszővel, amikor a Noob vs 1000 Zombies! oldalon játszol Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, nyomd meg a bal egérgombot a célzás megkezdéséhez, és engedd el ezt a gombot a feloldáshoz. Ha mobileszközzel játszol, a célzás megkezdéséhez érintsd meg a képernyőt, a lövéshez pedig engedd el.

Játsszon más játékokat a Noob sorozatból:

  1. Noob vs Pro Challenge
  2. Noob: Zombie Prison Escape
  3. Noob Miner: Escape From Prison
  4. Noob vs Cops

Hasonló játékok:

Tetszik a Noob vs 1000 Zombies!? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.