Nonogram Jigsaw

Lépj be a Nonogram Jigsaw világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Egy szórakoztató és pihentető, bár néha elég nagy kihívást jelentő kirakós játék vár rád a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha kiválasztod a Nonogram Jigsaw címet. Ahogy a neve is mutatja, ez a játék a nonogram-kirakó szabályait követi, amelyben egy rácsháló üres celláit kell kitölteni vagy üresen hagyni néhány szám alapján. Ezek a számok mutatják a sor- és oszlopszabályokat, amelyeket be kell tartanod, és ahhoz, hogy egy adott szint feltételét teljesítsd, ügyelned kell arra, hogy minden követelménynek megfelelj. Minél nagyobb lesz a rács, annál bonyolultabb lesz a rejtvény, de az elégedettséged is nagyobb lesz, ha sikerül befejezned egy szintet és feloldani a végső képet. Természetesen, mivel a nonogramok képlogikai rejtvények, néha úgy is rájöhetsz, hogyan fesd ki a rácsot, hogy kitalálod, milyen képet ábrázolhatnak a cellák. Így, plusz bónuszként, a Nonogram Jigsaw a rajzkészségedet is fejlesztheti.

Amellett, hogy az agyadat ellazíthatod, a rejtvények megoldása közben az agyadat is edzheted, és idővel pozitív kognitív hatásokat tapasztalhatsz. És mivel egyes szintek rejtélyesebbek lehetnek, mint mások, a Nonogram Jigsaw hasznos súgó opcióval rendelkezik, amelyet használhatsz, hogy megmutassa az utat, ha valaha is elakadnál. Ne félj használni, ha segítségre van szükséged. A játéknak két módja van, amelyek között váltogatnod kell, az egyikben a kitöltendő cellákat kell megjelölnöd, míg a másikban azt, hogy mely cellákat kell üresen hagynod. Ha az oszlopban vagy sorban egy helyett két szám van, akkor egy üres cellát kell hagynod közöttük. Ez újabb bonyolultsági szintet jelent, de ha egyszer elkezded elsajátítani a dolgot, a nonogramok megoldása sokkal könnyebbé válik. A megrajzolt végső kép látványa pedig nagyszerű jutalom a szellemi erőfeszítéseidért.

Pihenj és eddze az elmédet egy újabb szórakoztató kirakós játékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Nonogram Jigsaw játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

A játék elemeinek kiválasztásához, a ráccsal való interakcióhoz, illetve a két mód közötti váltáshoz használd a bal egérgombot. Ha mobileszközről játszol, az egérgomb használata helyett koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Nonogram Jigsaw? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.