Ninja Revenge

Lépj be a Ninja Revenge világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

A nindzsa harcosok hihetetlen harci képességeikről ismertek, a precizitásuk és a képességük, hogy észrevétlenek maradjanak, a legismertebb tulajdonságaik közé tartoznak. A Ninja Revenge oldalon te is ilyen erő vagy, és amikor a faludat megtámadják, minden edzésed bevetésre kerül, és minden képességed próbára lesz téve, ahogy megpróbálod megszabadítani a földedet a betolakodóktól.

A Ninja Revenge szabályai egyszerűek, és minden egyes pályán csak annyi a dolgod, hogy az összes ellenséget kiiktasd, a lehető legkevesebb lövéssel. A nindzsák ugyanis precizitásukról és gyorsaságukról híresek, így nem maradhatsz túl sokat egy helyben. Miközben beállítod a célzást, és halálos lövedékeket dobálsz, figyelembe kell venned az ellenségek egyedi viselkedését, hiszen egyesek csak állnak, mások fel-le ugrálnak, mások átlósan ugranak, és így tovább. Mindegyikük sajátos kihívást jelent, és alkalmazkodnod kell a mozgásukhoz, valamint gondosan figyelembe kell venned a saját aktuális helyzetedet, amelyet nem tudsz megváltoztatni.

A Ninja Revenge oldal minden egyes szintje sajátos elrendezéssel rendelkezik, valamint az ellenséges konfigurációkkal, így sosem tudhatod, mire számíthatsz, amikor egy új pályát kezdesz. Az is, ahogyan a pályán mozogsz, nem a te irányításod alatt áll, ezért készülj fel arra, hogy mindenféle irányból lövöldözni fogsz. Arra azonban figyelj, hogy minél többször hibázol, annál alacsonyabb lesz a végső pontszámod, ezért gondosan célozz, mielőtt lövéseket adsz le.

Készítsd elő a lövedékhalmazt, hogy megvédd a faludat a Ninja Revenge oldalon, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, és szabadulj meg az összes ellenségtől.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a lövésed szögének beállításához, és nyomd meg a bal egérgombot a lövéshez, ha PC-n játszol. Ha mobilkészüléket használsz, érintsd meg a képernyőt a lövés kívánt szögében, és engedd el, amikor készen állsz. Vedd figyelembe, hogy minél nagyobb lesz a szaggatott vonal, annál erősebb lesz a csapásod.

Hasonló játékok:

Tetszik a Ninja Revenge? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.