New Daily Sudoku

Lépj be a New Daily Sudoku világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sudoku játékok!

Eddzétek az agyatokat a Jatekokjatekok.hu oldalon, és élvezzétek a New Daily Sudoku, egy olyan kirakós játékot, amely valóban kihívás elé állítja a logikai képességeiteket. Bár a játékban nagy szerepet kapnak a számok, a Sudoku nem a matematikáról szól, hanem a számok rácsra helyezéséről. Természetesen, mivel kirakós játékról van szó, ezeknek a számoknak az elhelyezése bizonyos szabályokat követ, és a New Daily Sudoku, mint a legtöbb ilyen típusú játékban, azt kéri, hogy a 9x9-es rácsot úgy töltsük fel számjegyekkel, hogy minden sor, oszlop és a rácsot alkotó kilenc 3x3-as terület mindegyike tartalmazza az összes számjegyet 1-9-ig. Ez könnyen hangzik, de az összes szabály figyelembevétele elég nagy kihívást jelenthet.

Mivel a gyakorlás elengedhetetlen, ha bármilyen területen fejleszteni akarod a képességeidet, a New Daily Sudoku minden nap egy új logikai feladványt kínál. Ez biztosítja, hogy minden nap egy új Sudoku-kör megfejtését, és hogy minden egyes rejtvény minden nap egy új feladványt jelentsen. A New Daily Sudoku minden egyes fordulója úgy kezdődik, hogy a rács részben kitöltött, és a megoldásához az üres helyeket kell kitöltened a helyes számjegyekkel. És mivel mindenki más tudásszinttel indul, a New Daily Sudoku lehetővé teszi, hogy testre szabd a nehézségi szintet: választhatsz, hogy Könnyű, Közepes vagy Nehéz módban játszol, amelyek mindegyike más-más élményt nyújt, de megőrizve a Sudoku klasszikus kihívását. Ha pedig extra segítségre van szükséged, használhatod a játék által biztosított hasznos opciókat is, például kérhetsz tippet. Mindenki élvezheti a New Daily Sudoku, így ne félj, ha még nem sajátítottad el a szabályokat, a New Daily Sudoku segítségével még mindig jól szórakozhatsz és gyakorolhatod a logikai képességeidet!

Játssz egy klasszikus logikai feladványt a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld ki a New Daily Sudoku.

Hogyan kell játszani

Válassza ki az elemeket a képernyőn a bal egérgombbal, ha PC-ről játszik. Ha mobilkészüléket használsz, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a New Daily Sudoku? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sudoku játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.