Nerd To Popular Makeover Mania

Lépj be a Nerd To Popular Makeover Mania világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb barbie játékok!

Lépj be a csillogás és az átalakulás világába a Nerd To Popular Makeover Mania oldalon, ahol Babs, az okos szépség, arra törekszik, hogy a bálon felkeltse a figyelmet és szíveket lopjon. Készülj fel egy olyan átalakító kalandra, amitől leesik az állad és szikrázik a szikra!

Babs a fogorvosi rendelőben kezdi átalakító útját. A fogai a tisztítástól és töméstől kezdve az egyenesítésen át a fogfehérítésig hollywoodi színvonalú átalakuláson mennek keresztül. Köszöntsd a tökéletes hollywoodi mosolyt!

A következő napirenden egy látogatás a fül-orr-gégésznél szerepel. Babs megvizsgálja a fülét, és egy alapos tisztítás és baktériumeltávolítás után tökéletes hallással tér vissza. Annál jobban hallja a bókokat, kedvesem!

Babs egy luxus arckezelésnek hódol, hogy elérje azt az irigylésre méltó ragyogást. A foltok eltávolításával és hidratáló krémek alkalmazásával bőre olyan sima lesz, mint a selyem. Készülj fel a közelképre!

A fürdő tárt karokkal várja Babsot. Egy kényeztető kezeléssel és egy fiatalító masszázzsal később már kipihent és készen áll arra, hogy a bálon is tündököljön. Stressz? Milyen stressz?

Babs a körömszalonba megy egy mesés manikűrre és pedikűrre. A tökéletes körömforma kiválasztásától kezdve a színekkel való kísérletezésig, a tökéletes köröm csillogásért küzd. Karkötők, gyűrűk és bokaláncok követik a példáját.

Az extra élességért Babs a tetoválószalonba is elmerészkedik. Különféle tetoválási minták várnak rá, és ő kiválasztja azt, amelyik pont a megfelelő fűszert adja a megjelenéséhez.

Az átalakítási utazás csúcspontja! Babs gondosan kiválasztja a tökéletes ruhát, kiegészítőket és frizurát a báli bálra. A sminkállomás a szemhéjfestékek, szempillaspirálok, rúzsok és még sok más kincsesbánya. A lenyűgöző külsővel Babs készen áll, hogy meghódítsa a szíveket.

A nagy fináléban Babs megragadja a szerelme tekintetét, aki, miután rájön, hogy tévedett, odanyújtja neki a kezét. Vajon Babs ad neki egy második esélyt? A befejezés a te kezedben van!

Végül a játékos letöltheti Babs lenyűgöző új külsejét, hogy megoszthassa barátaival és családtagjaival, és messzire és széles körben terjessze az átváltozás varázsát. Készülj fel egy emlékezetes báli estére!

Hasonló játékok:

Tetszik a Nerd To Popular Makeover Mania? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a barbie játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.