Neon War

Lépj be a Neon War világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

A Neon War egy szórakoztató játék, ahol túl kell élned a végtelennek tűnő ellenséges raj ellen, amely a hajód felé zuhan. A játékstílusodnak megfelelő fejlesztések, valamint a képességeid megtalálásának kombinációjával magas pontszámot érhetsz el, és minél tovább túlélhetsz a könyörtelen támadásokkal szemben. A Neon War ellenségei egyedi vizuális stílussal rendelkeznek, és különböző geometriai formákból, illetve ezek kombinációjából állnak. Természetesen a Neon téma miatt a színpadon mindenhol fényes, izzó fényre számíthatsz. Minden ellenségnek van egy szám a közepén, és ez a szám azt jelenti, hogy hány találatot kell elszenvednie ahhoz, hogy eltűnjön. Emellett ez a szám azt is mutatja, hogy mekkora kárt okoznak a hajódnak, ha sikerül összeütközniük veled. Az ellenség mozgása némileg kiszámítható, mivel folyamatosan ugrálnak a színpadon, de ha egyszer több is megjelenik belőlük, a dolgok nagyon gyorsan kihívást jelenthetnek.

Ami különlegessé teszi a Neon War-t, az az érdekes frissítési mechanika, amelyhez minden alkalommal hozzáférhetsz, amikor újraindítod a játékot. A pálya során az ellenségek elpusztításával különleges pontokat kapsz, pontokat, amelyeket aztán arra használhatsz, hogy mindenféle fejlesztéseket alkalmazz a hajódon. Ezek a javított tüzelési sebességtől kezdve a nagyobb egészségi állapotig vagy sebzésig terjednek, és az egyik még egy másik kisebb hajót is létrehoz, amely az ellenségeid felé lő. Amint több ellenség kezd megjelenni, és az erejük megnő, ezek a fejlesztések jelentik a különbséget a több pont megszerzése vagy az újrakezdés között.

Szerezz magas pontszámot és érezd jól magad, amikor a Neon War játékkal játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a hajó alatti területen, és tartsd lenyomva, hogy balra vagy jobbra mozoghass. Ha mobil eszközt használsz, ugyanezen a területen érintsd meg a képernyőt a mozgáshoz. A hajó automatikusan lő, amint elkezdesz mozogni.

Hasonló játékok:

Tetszik a Neon War? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.