Neon Guitar

Lépj be a Neon Guitar világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ha ismered az ikonikus zenei játékot, a Guitar Hero-t, akkor örömmel fogod tudni, hogy a Neon Guitar megpróbálja újraalkotni a legendás játék szórakoztató szabályait, és az internetes böngésződön keresztül eljuttatja hozzád, amikor csak akarsz játszani a Jatekokjatekok.hu oldalon. A szabályok egyszerűen érthetőek, de elég nehéz elsajátítani őket, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Neon Guitar több dalból áll, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai és kihívásai.

A Neon Guitar mindenekelőtt egy olyan játék, ahol az időzítés a barátod. Mivel a korongok folyamatosan hullanak a képernyő tetejéről, a billentyűzeten az A, S, K vagy L gombokat kell megnyomnod, amikor a korongok a képernyő aljáról érkező gombokat fedik. A dolgok hektikusak lehetnek, de gyakorlással hamar elsajátíthatod a számokat.

Próbáld ki a Neon Guitar, egy másik klassz zenei játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad.

Hasonló játékok:

Tetszik a Neon Guitar? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.