My Dream Wedding

Lépj be a My Dream Wedding világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb esküvős játékok!

Eljött a nap! Itt az ideje álmai esküvőjének. Ön és a párja kiválasztották a tökéletes helyszínt, és már lefoglalták az ételszállítót és a fotóst. Most itt az ideje kiválasztani az esküvői ruhákat és feldíszíteni az esküvői tortát!

A divat terén szerzett tapasztalataid közismertek, ezért ezek a leendő menyasszonyok és vőlegények a segítségedet kérték, hogy egyedi esküvői ruhákat kérjenek! Válassza ki a megfelelő ruhát és fátylat, illessze hozzá a legelegánsabb ékszereket, és ne felejtsen el segíteni neki a tökéletes smink kiválasztásában. A vőlegény klasszikus ruhát fog viselni, de a vőlegény harisnyanadrágjának, ingének és cipőjének színválasztásában még bizonytalan. Az édes és várva várt finálé a menyasszony tortája, amelyet te díszítesz fel tetszésed szerint!

Hasonló játékok:

Tetszik a My Dream Wedding? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a esküvős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.