Mr Bean Solitaire Adventures

Lépj be a Mr Bean Solitaire Adventures világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

Tegyél egy világ körüli utazást a népszerű Mr Bean-nel, és játssz a pihentető és szórakoztató pasziánsz játékkal, amikor a Mr Bean Solitaire Adventures oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Ahogy egy pasziánsz játékban elvárható, a Mr Bean Solitaire Adventures egy kártyajáték, és a célod az, hogy a kártyákat sorrendben rakd egymásra. A pakli alján van egy kártya, amely a játékos felé néz, és az asztalon szétszórva találsz véletlenszerű számú kártyát, amelyek mindegyikén más-más szám van. Minden egyes alkalommal, amikor rákattintasz egy kártyára, ha az érvényes, és vagy csökkenő vagy növekvő sorrendben a következő a sorban, akkor a kártya a képernyő alján lévő kártyát fogja helyettesíteni. Eleinte a Mr Bean Solitaire Adventures nem várja el, hogy túl sokat stratégiázz, és irányítja a lépéseidet, de néhány szint után már magadnak kell kitalálnod a helyes sorrendet.

Ha nem tudsz kártyát rakni, bármikor felfordíthatsz egy kártyát, amivel egy véletlenszerű kártyát kapsz. Ha pedig különösen nehéz dolgod van, használhatsz egy joker kártyát, ami amolyan üres lapként működik, mert bármilyen kártyát rátehetsz. A bökkenő az, hogy ezek a különleges kártyák sok pénzbe kerülnek, és játék közben pénzt gyűjtesz, de pénzt is kell költened, ha előre akarsz lépni. Ha pedig vissza akarsz vonni egy lépést, szintén költhetsz pénzt, és újra megpróbálhatod. Csak arra figyelj, hogy mennyi pénz áll a rendelkezésedre, hiszen a következő szintre való továbblépéshez is pénzre van szükséged. Elvégre Mr Bean az egész világot beutazza, és az utazás drága.

Játssz egy szórakoztató játékot, együtt Mr Beannel, amikor a Mr Bean Solitaire Adventures oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a kártyák kiválasztásához és a játékkal való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a Mr Bean sorozatból:

  1. Mr Bean Jump

Hasonló játékok:

Tetszik a Mr Bean Solitaire Adventures? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható