Moto X3M Pool Party

Lépj be a Moto X3M Pool Party világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sport játékok!

Légy fenegyerek és csobbanj be a kaszkadőrmotorok világába a Moto X3M Pool Party-val, a Moto X3M sorozat folytatásával. Ebben a látványos, vizes témájú motoros játékban a cél a 22 nyári témájú pálya minél gyorsabb legyőzése. Számos kihívással kell szembenézned, az óriási víz alatti csövektől kezdve a tüskés akadályok kikerüléséig, és csak a legelszántabbak érhetnek célba. Ha összeomlasz, gyorsan visszatérhetsz a játékba az okos ellenőrzőpont-rendszerrel, amely mindig visszavisz az akcióba.

Megvan benned az, ami ahhoz kell, hogy minden szint végén 3 csillagot szerezz? Játssz most a Moto X3M Pool Partyval, és derítsd ki! Ha összeomlasz, gyorsan térj vissza a játékba az okos ellenőrzőpont-rendszerrel, amely mindig visszavisz az akcióba. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy minden szint végén 3 csillagot szerezz? Játssz most a Moto X3M Pool Partyval, és derítsd ki!

Játsszon más játékokat a moto x3m sorozatból:

  1. Moto X3M Winter
  2. Moto X3M Spooky Land
  3. Moto X3M

Hasonló játékok:

Tetszik a Moto X3M Pool Party? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sport játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.