Monster Rush

Lépj be a Monster Rush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Rengeteg finom cukorka vár a Monster Rush, egy szórakoztató játék, amit játszhatsz a Jatekokjatekok.hu, ahol a cél az, hogy összegyűjtsd az összes finom cukorkát a szinten, miközben elkerülöd a bal és jobb falon elhelyezett veszélyes tüskéket. Egy ütközés ezekkel a falakkal, és újra kell kezdened a szintet. Bár a dolgok könnyen indulnak, és a kihívás nem túl nagy, minél több pontot szerzel, annál fondorlatosabbá válik a cukorkák elhelyezése, és sokkal óvatosabban kell rohannod a cukorkák felé.

A Monster Rush irányítását úgy alakították ki, hogy könnyedén játszhatod, csak kattints a képernyő bármelyik oldalára, ahová szeretnéd, hogy a cuki szörnyeteg felé ugorjon. De ami a legfontosabb ebben a játékban, hogy mikor döntesz úgy, hogy leugrasz a biztonságos platformodról, mert - különösen a későbbi szinteken - a cukorkák nem maradnak ugyanott. Az, ahogyan fel-le mozog, vagy kissé megváltoztatja a helyzetét, növeli a kihívást, de a cukorka megragadását is kielégítőbbé teszi. És figyelj a cukorkák körül stratégiailag elhelyezett érmékre, mert ha sikerül összegyűjtened az érméket, akkor azokkal különböző szörnyek bőrébe bújhatsz. De mindegy, melyiket választod, mindegyik aranyos, és csillapíthatatlan étvágyuk van a finom és színes édességre. De vigyázz, hogy ezeket a cukros finomságokat bizony nehéz lehet elkapni, és még azok is, amelyek a közeledben vannak, ha fel-le mozognak, próbára teszik a koncentrációdat és a reflexeidet. Második esélyt pedig nem kapsz, ha nekimész a falnak, újra kell kezdened a szintet, és újra kell próbálkoznod. Szerencsére a szórakoztató és könnyű játékmenet, ami remek, ha nem keresel valami különösen összetett játékot, és a színes grafika miatt könnyű lesz újra próbálkozni.

Gyűjtsd a cukorkákat a Monster Rush színes világában , ne feledd, hogy egészségesen táplálkozz, és érezd jól magad a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a képernyő bal oldalán, ha balra szeretnél mozogni, vagy nyomd meg a jobb oldalon, ha jobbra szeretnél mozogni. Ugyanezek a szabályok érvényesek, ha mobileszközön játszol, de itt az egér használata helyett a képernyőre kell koppintanod bármelyik irányba.

Hasonló játékok:

Tetszik a Monster Rush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.