Monster High Character Creator

Lépj be a Monster High Character Creator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb monster high játékok!

A Monster High karakterek létrehozása még sosem volt ilyen egyszerű! A Monster High karakterkészítővel tetőtől talpig megtervezheted a saját Monster High lányodat. Testreszabhatod a genetikai tulajdonságait és a sminkjét, hozzáadhatsz olyan antro-vonásokat, mint szárnyak, farok, uszonyok és pikkelyek, és választhatsz emberi és mitikus bőrszínek közül is. És ez még csak a kezdet; az igazi móka a ruhákkal kezdődik! Húzd és dobd el a tökéletesen élethűnek tűnő anyagmintájú ingeket, pólókat, ruhákat, szoknyákat és nadrágokat. Válassz sokféle cipő, harisnya és nyaklánc közül, hogy az egész dizájnt összefogd.

A Monster High karakteralkotó biztosan tetszeni fog mindenkinek, aki saját, egyedi Monster High karaktert szeretne alkotni, ahelyett, hogy a már létező karakterekre támaszkodna - nem is beszélve a nosztalgikus 2010-es évek hangulatáról! A Monster High karakteralkotó remek lehetőség azoknak, akik kreatív ihletet éreznek, hogy elkészítsék a tökéletes Monster High lányukat!

Hasonló játékok:

Tetszik a Monster High Character Creator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a monster high játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.