Monster Girls Rivalry

Lépj be a Monster Girls Rivalry világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb monster high játékok!

Ez a babák csatája! Ezek a Monster High babák a legjobb divatbemutatóikat (és frizuráikat, és sminkjeiket) vetik be, hogy elnyerjék egy nagyon szerencsés srác szívét. Ez nem egy átlagos öltöztetős játék; ez egy epikus rivalizálás, ahol te leszel a vezető stylist - segítesz az összes lánynak olyan divatos ruhákat választani, hogy a férfi elájuljon tőlük! Szóval ragadd meg a fésűt, és hagyd, hogy kreatív oldalad szárnyaljon, miközben eldöntöd, melyik szépség fogja diadalmasan elcsábítani a szőke hercegét.

Megbízott stylistként te választhatod ki a tökéletes ruhákat - ruhákat, kiegészítőket, cipőket -, bármit, ami a legjobban kiemeli a stílusukat! Engedd szabadjára a vad fantáziádat, ahogy ezek a szörnylányok túlzó stílusban öltözködnek, és versenyeznek egymással, amíg össze nem esnek... vagy amíg valaki el nem ejti annak a különleges srácnak a szívét. Készen állsz? Kész... Stílus!

Hasonló játékok:

Tetszik a Monster Girls Rivalry? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a monster high játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.