Monster Girls Missing Summer

Lépj be a Monster Girls Missing Summer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb monster high játékok!

Üdvözöljük [újra] a nyári szezonban! Itt az ideje a napsütésnek, a tengerparti kirándulásoknak és azoknak a csodálatos nyári ruháknak, amelyekről álmodtál. De mi van akkor, ha nincs semmi menő ruhád, amit felvehetnél? Nos, ne aggódj! Mi gondoskodunk rólad ezzel a négy lánnyal, akiknek legalább annyira hiányoznak a nyári ruhák, mint a kinti szép idő. Nekik is hiányzik a tengerpartra járás, ezért alig várják, hogy kiválasszanak néhány szupermenő nyári ruhát, amit megoszthatnak a barátaikkal.

Játszd el a divattervező, vagy inkább egy kreatív lány szerepét, aki imádja a divatot. Mindig a legújabb trendeket tartja szem előtt, és gondoskodik arról, hogy a legstílusosabban öltözködjön. Szeret szupermenő nyári ruhákba öltözni, hogy megmutathassa kreativitását. Idén úgy döntött, hogy minden barátjának új nyári ruhákat készít. Nézd meg a négy lány ruhatárát, és válaszd ki a legmenőbb nyári ruhákat, még akkor is, ha a forró évszaknak már vége. Ne feledkezz meg a sminkről és a kiegészítőkről sem, koncentrálj a nyárias elemekre. Naponta új meglepetésekkel és ingyenes lányos játékokkal várunk!

Hasonló játékok:

Tetszik a Monster Girls Missing Summer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a monster high játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.