Monster Girls Concert Looks

Lépj be a Monster Girls Concert Looks világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb monster high játékok!

Amikor a kedvenc zenekarod a városodban játszik, ez a tökéletes alkalom arra, hogy összeszedd az őrült baráti társaságodat, és néhány órával korábban odaérj a koncertre. A jegy önmagában nem elég egy felejthetetlen estéhez, hogy a hangulat még izgalmasabb legyen, ezeknek a lányoknak szükségük van a segítségedre, hogy kiválasszák a tökéletes megjelenést a koncertre!

Készen állsz arra, hogy feldobd a koncertet? Ismerd meg négy lányunkat, akik szeretnének csatlakozni kedvenc zenekarukhoz egy különleges koncertre. Mindegyiküknek megvan a saját stílusa, de mindannyian szeretnének a lehető legjobban kinézni! Használd ezeket a lehetőségeket, és add hozzá az alkalomhoz legjobban illő ruhákat és kiegészítőket. Gondosan elemezd mind a ruhatárukat, mind a smink-sarkukat, és válassz ki olyan ruhadarabokat, amelyek szerinted együtt alkotják a tökéletes öltözéket mindegyikük számára. A csillogó kabátok, bőrdzsekik vagy szakadt nadrágok csak néhány kiemelkedő darab lehet! Majdnem elfelejtettem, az ékszerek elengedhetetlenek, ahogy a napszemüveg is! Élvezd ezeket a menő öltöztetős játékokat, és gyere naponta a divatjátékok adagjáért!

Hasonló játékok:

Tetszik a Monster Girls Concert Looks? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a monster high játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.