Modern Princesses

Lépj be a Modern Princesses világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Mi a helyzet, divatrajongók? Itt az ideje, hogy segítsetek Annának és Elzának, a két legmenőbb nővérnek a jég és a hó országából, ebben a lányoknak szóló öltöztetős játékban. Ezek a lányok a modern világba kerültek, de fogalmuk sincs, hogyan kell öltözködni és viselkedni, mint mi, normális emberek. Itt jössz te a képbe, kislány! A te feladatod, hogy segíts ezeknek a jéghercegnőknek divatdívává válni!

Kezdjük az alapokkal. Anna és Elsa szőrmét és csizmát szokott viselni, de ez ebben a világban nem fog menni. Találniuk kell néhány menő és trendi ruhát az iskolába, hogy beilleszkedjenek a többi diák közé. Gondolj farmerdzsekikre, grafikus pólókra és szakadt farmerekre. És ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem! Szükségük van napszemüvegre és aranyos hátizsákra, hogy igazán teljes legyen a megjelenésük.

De ez nem csak az iskoláról szól. Ezeket a lányokat meghívták egy buliba, és a legjobb formájukat kell hozniuk. Meg kell fordítaniuk a fejüket, és meg kell mutatniuk mindenkinek, hogy mennyire menők. Gondolj tehát menő ruhákra, divatos kabátokra és gyilkos kiegészítőkre. És ne feledkezz meg a sminkről és a hajról sem! Tetőtől talpig hibátlanul kell kinézniük.

Legyünk őszinték, ezek a lányok nincsenek hozzászokva a modern világhoz, ezért komoly segítségre van szükségük. Itt jössz te a képbe, kislány! Mutasd meg nekik a köteleket, és segíts nekik eligazodni a divat őrült világában. Megoldod, kislány!

Szóval, lássunk munkához, és változtassuk ezeket a jégkirálynőket divatikonokká. Ez egy vad utazás lesz, de a te segítségeddel ők lesznek a legmenőbb lányok a városban!

Hasonló játékok:

Tetszik a Modern Princesses? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.