Missiles Attack

Lépj be a Missiles Attack világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zombis játékok!

Ismét itt az idő a Jatekokjatekok.hu oldalon, a szörnyveszély megszüntetésének ideje, amikor a Missiles Attack oldalon játszol, és megszabadulsz a szinten megjelenő összes szörnyetegtől. És mivel ezek a szörnyek nagyon erősek, csak a rakéták képesek elpusztítani őket, és megnyugvást adnak neked, hogy soha többé nem fognak zavarni téged. De ezt a sok tűzerőt célba kell venned, és ehhez ki kell választanod, hogy a képernyő melyik oldaláról szeretnéd kilőni a lövedékeket. Ez könnyen hangzik, de amikor elkezdenek megjelenni az akadályok, amelyek pajzsként működnek a fegyverek és a zombik között, kétszer is meg kell gondolnod, mielőtt tüzelsz.

De üdvözölni kell a megnövekedett kihívást, mert a nagyobb kihívással több szórakozásra számíthatsz, különösen miután rájöttél, hogyan győzheted le az aktuális akadályt. Különösen izgalmasak lehetnek azok a pillanatok, amikor végignézed, ahogy a rakéták a cél felé repülnek, amikor nem vagy biztos benne, hogy eltalálják-e a szörnyeket, főleg a későbbi szinteken, ahol az időzítés egyre fontosabbá válik, miközben helyesen kell megítélned, mikor a legjobb a lövés ideje, hogy a lövedékek ne találják el a létrákat. És mivel minden egyes szintbe pontozási rendszert építettek be, látni fogod magad, ahogyan minél több csillagot kergetsz.

Szüntesse meg a szörnyeteg fenyegetést, amikor a Missiles Attack oldalon Jatekokjatekok.hu játszol.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a képernyő bal oldalán, ha azt szeretnéd, hogy a rakéták balról repüljenek, vagy nyomd meg a bal egérgombot a képernyő jobb oldalán, ha azt szeretnéd, hogy jobbról jöjjenek. Ha mobileszközön vagy, ugyanezt a funkciót a képernyő bármelyik oldalára koppintva érheted el.

Hasonló játékok:

Tetszik a Missiles Attack? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zombis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.