Minicraft

Lépj be a Minicraft világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb minecraft játékok!

Engedd szabadjára a fantáziádat, és készítsd el szíved szerint, amikor a Minicraft oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. A Minicraft játékban a népszerű Minecraft játékhoz hasonlóan a világ konfigurációját is módosíthatod azáltal, hogy különböző típusú blokkokat helyezel el a földön. Mindenféle elképesztő építményeket építhetsz, és ezzel határozottan megedzheted kreatív izmaidat. Ráadásul, mivel többféle építőkocka áll a rendelkezésedre, a fantáziád igazán szabadon szárnyalhat. Ezek az építőkockák mind különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért meg kell tanulnod, hogy mikor a legjobb az egyes építőkockák használata, ha optimális építményt szeretnél létrehozni.

A Minicraft játékban rendelkezésedre álló nyitott világ minden bizonnyal emlékeztetni fog a Minecraftban elérhető hatalmas játszótérre, a Minicraft játékból merít ihletet. Ahogy a földön lévő blokkokat leütöd, új utakat vájhatsz a körülötted lévő világba, majd újjáteremtheted azt, ahogyan csak szeretnéd. Ráadásul felfedezheted és megtalálhatod a Minicraft világában elszórtan található mindenféle titkokat. Miközben építkezel, a föld körül leselkedő veszélyekkel is tisztában kell lenned. Ennek eredményeképpen fegyvereket is kell kovácsolnod, hogy megvédd magad a veszélyes ellenségektől, amelyek bármikor lecsaphatnak rád.

Merülj el egy olyan világban, amelyet a saját fantáziád alkotott meg, amikor a Minicraft oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Mozogj a WASD vagy a nyílbillentyűkkel, az egérrel pedig nézz körül, a bal egérgombbal pedig építs vagy véss új utat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Minicraft? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a minecraft játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható