Mini Jumps

Lépj be a Mini Jumps világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Ne hagyd, hogy a Mini Jumps oldalon csak ugrással tudod irányítani a karakteredet. Bár ez egyszerűnek hangzik, hamarosan meglátod, hogy a Mini Jumps rejtvényei nem csak a megoldás meglátását és az ugrások sorrendjének megtervezését, hanem a reflexeidet is komolyan próbára teszik, mert az ugrálás igazi ügyességet igényel.

De szerencsére a Mini Jumps gyönyörű grafikája hamar bevonz a világába, és nem bánod majd, ha maradsz még néhány próbálkozásra, hogy befejezd a szintet. Ha ehhez hozzáadod a vidám zenét, akkor a játék mind a 27 szintjén végig el leszel ragadtatva. Ahogy az várható volt, a későbbi szintek jóval több akadállyal bővülnek, de addigra valószínűleg már elsajátítottad az irányítást, és ekkor már csak gyakorlás kérdése. És valószínűleg egy kis szerencse.

Teszteld az ugrási képességeidet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg befejezni az összes szintet a Mini Jumps oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mini Jumps? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.