Mine Rusher

Lépj be a Mine Rusher világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb futós játékok!

Indulj el a túlélésért folytatott versenyben egy mély földalatti börtönben, amikor a Mine Rusher oldalon játszol, egy olyan játékban, ahol minden egyes alkalommal, amikor sarkon fordulsz, még mélyebbre zuhansz a sötétség labirintusában. És a sarkon kanyarodás a legnagyobb kihívás a Mine Rusher játékban, mert a játék e mozgás körül forog, és meg kell tanulnod, mikor a legjobb az irányváltoztatás ideje, hogy előrehaladj. Nincs idő a városnézésre ebben a veszélyes mélységben, így amint elindítod a játékot, a karaktered automatikusan elkezd előrefelé haladni, abban a reményben, hogy talán találsz egy kijáratot.

Ahogy az egy bányában játszódó játéktól elvárható, a hangulat elég feszült tud lenni, de szerencsére csak az útvonal gondos megtervezésével kell foglalkoznod. Van egy előnézeted az előtted lévő közvetlen térképrajzról, de a reakcióidnak még mindig gyorsnak kell lenniük, ha minél tovább szeretnéd túlélni. Amellett, hogy sikerül megmenekülnöd az összeomló blokkok elől, a bányában elhelyezett csillogó gyémántokat is begyűjtheted, így ha sikerül nagyobb távolságot megtenned, az biztosítja, hogy egyre több gyémántot gyűjthetsz. Vagyis ha még több okra lenne szükséged a továbblépésre, azon kívül, hogy megmented az életedet a biztos végzetedtől. A játék hangulatát nagyban fokozza, hogy nincs túl sok elem elszórva a helyszínen, ami tényleg segít elmerülni ebben a nyomasztó világban, ahová helyeztek, ahol szó szerint a fényt keresed az alagút végén. A reflexeid és az összpontosítás a fő eszközeid a túléléshez, ezért használd őket bölcsen, és ne ess le a tömbökről!

Lépj be a Jatekokjatekok.hu oldalon található Mine Rusher bányákba, és juss el minél messzebbre.

Hogyan kell játszani

Kattints a képernyő bármelyik pontjára az irányváltoztatáshoz, ha egeret használsz. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre, hogy más irányba mozogj.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mine Rusher? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a futós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.