Might & Magic Armies

Lépj be a Might & Magic Armies világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb .io játékok!

Gyűjtsd össze a sereged, és élj túl a Might & Magic Armies veszélyes földjein . Ha ismered a legendás Might and Magic sorozatot, akkor számíthatsz arra, hogy a stratégia ebben az online játékban is része lesz, de a Might & Magic Armies játékban a játékélmény sokkal jobban kiforrott, mint amit a fent említett népszerű sorozatból általában elvárhatsz. Ahelyett, hogy a hatalmas térképeket felderítenéd, és nyersanyagokat, kincseket és legyőzendő ellenségeket keresnél, a Might & Magic Armies játékban a fő célod csupán az, hogy a zászlód alá gyűjtsd a földön szétszórt csapatokat, és minél tovább túléld. Persze ez nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz, mint amilyennek hangzik, hiszen más játékosok ellen is játszol, és hatalmas párbajokat kell vívnod a térképen.

Az egész Might & Magic Armies térképen vagy egységek sisakjait, vagy kincsesládákat fogsz látni a képernyőn bőven. Ha ezek közelében tartózkodsz egy rövid ideig, akkor ezek az egységek csatlakozni fognak hozzád. Minél nagyobb a sereged, annál nagyobb lesz az ezeket az egységeket összegyűjtő gyűrű sugara. De amint elég közel kerülsz egy ellenséges sereghez, a két sereged elkezdi támadni egymást. Amint ez elkezdődik, ahogy az egy csatától elvárható, a dolgok elég gyorsan hektikussá válnak. Ha úgy látod, hogy a vereség küszöbön áll, még mindig van lehetőséged a menekülésre. Csak légy óvatos, amikor ezt teszed, mert elveszíted a sereged egy részét, amikor eszeveszetten futsz az életedért.

Gyűjts össze egy nagy sereget és élj túl a Might & Magic Armies veszélyes térképén, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot vagy a nyílbillentyűket a sereged mozgatásához, és nyomd meg a Space billentyűt a gyors lökésért. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre abba az irányba, amerre mozogni szeretnél, és nyomd meg a boost gombot a pillanatnyi sebességnöveléshez.

Játsszon más játékokat a Ubisoft sorozatból:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Balls Race
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Hasonló játékok:

Tetszik a Might & Magic Armies? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a .io játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.