Microsoft Word Twister

Lépj be a Microsoft Word Twister világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Izgalmas szójátékok gyűjteménye vár rád, amikor a Microsoft Word Twister oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Három különböző szórakoztató szójáték közül választhatsz, a Microsoft Word Twister kiváló választás, ha szórakoztató szójátékokat szeretnél játszani a Jatekokjatekok.hu oldalon. Teszteld a szókincsedet néhány szórakoztató Wordament játékban, ahol egy rácson lévő betűket kell összekötnöd, hogy mindenféle szavakat alkoss. Természetesen minél több betűje van egy szónak, annál több pontot kapsz. Vagy talán szeretnél játszani egy kör keresztrejtvényt, ahol a szórejtvények megoldásának klasszikus élménye ismét a rendelkezésedre áll. Itt üres helyeket kell kitöltened a táblán, és hasznos nyomok segítik az utadat. Az utolsó szójáték, amelyet a Microsoft Word Twister csomagból játszhatsz, a Word Twister, ahol az előtted lévő betűkből kell szavakat alkotnod, mindenféle ügyes módon átrendezve őket.

A Microsoft Word Twister több szinten élvezhető, és minél tovább haladsz, annál nehezebb lesz, így a játék valóban segíthet szókincsed gazdagításában és tesztelésében. Természetesen időnként elakadhatsz, de ilyenkor mindig van a játékban néhány tipp, vagy akár át is rendezheted a szavak aktuális választékát.

Szórakozz a lebilincselő szójátékok sokaságával, amikor a Microsoft Word Twister oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használja a bal egérgombot a játék felületének kiválasztásához és a vele való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Microsoft Word Twister? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható