Mega Anime Avatar Creator

Lépj be a Mega Anime Avatar Creator világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb rinmaru játékok!

Játssz a Rinmaru Mega Anime Avatar Creator játékával, hogy életre keltsd az összes olyan manga karaktert, amely csak a képzeletedben létezik! Egyedi, személyre szabott avatart keresel egy online fórumra? Szeretnél egy lenyűgöző mangaváltozatot készíteni magadról? Ha a válasz igen, ne hagyd ki ezt a karakteralkotó kihívást! Ezt a játékot az teszi különlegessé, hogy több száz különböző lehetőséged van. Keverd őket ezernyi kombinációban! Létrehozhatsz fiút, lányt, tündért vagy akár földönkívülit is, ha a hat különböző kategóriából választasz elemeket. El tudod hinni, hogy testre szabhatod a vonásaikat, a hajukat, a ruháikat, a kiegészítőiket és a hátterüket?

Az alkotó nagyon alapos genetikával kezdi a karaktered. Szép, széles skálája van a bőrszíneknek, valamint a fantázia színeknek. Testreszabhatsz anime orrot, füleket, arcpírt és könnyeket a kifejezések létrehozásához, ajkakat, gyönyörű anime szemformákat, szemöldököt és arcszőrzetet. A játék férfi és női vonásokat is tartalmaz, amelyeket teljesen össze lehet keverni. A frizuramenü segítségével igazán egyedi avatárt készíthetsz, keverve a felsőket, alsókat, extrákat és lófarkakat. A választék elképesztő! Az öltözködés kiterjed mind a modern, mind a történelmi, valamint az ázsiai darabokra, mint a kimonók és a quipaók. Sok felsőrészen van egy nemi kapcsoló, így férfiak és nők is viselhetik, vagy csak a testalkatot adják meg. A felsőket rétegezheted mellényekkel, gallérokkal, felsőruhákkal, kiegészítőkkel és sálakkal! A kiegészítők részleg hihetetlenül jó. Vannak szárnyak, nyakláncok, szemüvegek, fülbevalók és még mega kawaii állatos plüssfigurák is! Szerintem a chibi birkák a legaranyosabbak, bár a láma, a cica és a nyuszi is versenyben van. Ettől függetlenül maga az avatar is kaphat állati füleket, ami tökéletes a nekók készítéséhez. Én Sailor Moon drágaköveit és a Homestuckból a cukorkás kukorica szarvakat látom. Hány kedvenc anime karakteredet tudod itt újraalkotni? Most pedig a kézzel hordozható tárgyak. Hűha, Rin nagyon elkényeztetett minket. Van egy egész "tárgy nélkül" rész, ahol imádnivaló pózokat készíthetsz. És aztán van egy rakás menő dolog, amit megfoghatsz, még fénykardok is! Egészítsd ki a jelenetedet a hátterek széles választékával, amelyek közül sokat Japán ihletett. Ezzel akár saját mangaképregényt is írhatsz! Ez a játék a megjelenése óta óriási népszerűségnek örvend, és öröm volt látni, ahogy Rin és a Prince of Red Roses tematikus frissítéseket ad hozzá.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mega Anime Avatar Creator? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a rinmaru játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.