MathDoku

Lépj be a MathDoku világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb sudoku játékok!

Tanuld meg az alapvető matematikai műveleteket szórakoztató módon, a Jatekokjatekok.hu és a MathDoku segítségével, egy olyan játékban, amely ötvözi a matematikát és a sudoku klasszikus kirakós játékélményét.

AMathDoku tudja, hogy a matematika néha nehéz lehet, ezért lehetővé teszi, hogy megválaszd a nehézségi szintet, jelen esetben a rács méretét. A sudokuhoz hasonlóan egy számot csak egyszer lehet elhelyezni egy adott sorban vagy oszlopban. De a sudokuval ellentétben itt az a cél, hogy figyelmesen megnézzük, hogyan van szegmensekre osztva a tábla, majd minden szegmens sarkában megkeressük a megfelelő számot és a mellette lévő operátort. Ha megtaláltad, tudod, hogy a szegmensnek hányas számot kell adnia, valamint azt, hogy az elhelyezett számok milyen műveletet végeznek, hogy elérd ezt a számot. A MathDoku oldalon egy hasznos számológépet is találsz, amelyet használhatsz, valamint egy olyan opciót is, amellyel felfedheted a szegmensben lévő számokat.

Tanulj matematikát szórakoztató módon, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon vagy, és játssz a MathDoku oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a MathDoku? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a sudoku játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.