Math Duck

Lépj be a Math Duck világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb matematikai játékok!

Gyakorold a matematikai készségeidet és teszteld a reflexeidet egy aranyos játékban, amely a matematikai játékokat és az ügyességi játékokat ötvözi egy szórakoztató csomagban, amelyet könnyen játszhatsz a Jatekokjatekok.hu oldalon. A Math Duck játékban egy aranyos kacsát alakítasz, és több pályán keresztül gondosan kell navigálnod a környezetben, megtervezned a következő lépéseidet és megoldanod mindenféle egyenleteket. A Math Duck minden egyes szintjén van legalább egy egyenlet, amit meg kell oldanod, ha tovább akarsz jutni a játékban. Ezekben az egyenletekben van egy üres hely, amit ki kell töltened, és a képernyőn elhelyezett, helyes választ tartalmazó téglalapok átfedésével töltöd ki. A későbbi szinteken több egyenletet is meg kell oldanod, és az is nagyon fontos, hogy milyen sorrendben fedd át a téglalapokat, ezért figyelj oda az egyenlet helyére.

De a Math Duck a reflexeidet is próbára teszi, és miután rájöttél a helyes válaszra, gyorsan meg kell ragadnod a kulcsot, hogy kinyisd az ajtót, és a következő szintre léphess. A Math Duck játékban időlimit van, ezért gondosan tervezd meg a lépéseidet. Ha elsőre nem sikerül, akkor is bármikor megpróbálhatod újra, és az aranyos kacsával együtt meg tudod majd oldani a rád váró matematikai feladványokat.

Oldj meg egyenleteket és szórakozz a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Math Duck játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

A kacsát a nyílbillentyűkkel vagy a WASD billentyűkkel mozgathatod a környezetben. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőn megjelenő gombokat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Math Duck? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a matematikai játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.