Marbles Garden

Lépj be a Marbles Garden világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb buborék játékok!

Készülj fel a golyók összepárosítására a Marbles Garden, egy szórakoztató és gyors játékban, ahol a reakciókészség, a stratégia és a jó célzás segít a következő szintre jutni. A Marbles Garden játékban az a célod, hogy a képernyő közepéről az ágyúból buborékokat lőj a buborékok előrehaladó sora felé. Ha sikerül három azonos típusú buborékot összekötnöd, a sor annál rövidebb lesz, és csökken a veszélye annak, hogy eljut a lyukig a földben.

Ahhoz, hogy megnyerd a szintet a Marbles Garden oldalon, gondoskodnod kell arról, hogy a buboréksor ne érje el a földben lévő lyukat. Minden sort egy gólem tol előre. A védekezésben segítségedre lesznek mindenféle különleges tárgyak, például egy speciális buborék, ami bármilyen típusú buborékká tud átalakulni, amibe beleütközik.

Fejezd be az összes szintet, védd meg a kertedet és érezd jól magad a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor játszol a Marbles Garden.

Hasonló játékok:

Tetszik a Marbles Garden? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a buborék játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.