Marble Puzzle Blast

Lépj be a Marble Puzzle Blast világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb zuma játékok!

Lépj be a színekkel teli világba, és indulj el egy szórakoztató kalandba, ahol a gyors reflexek és a jó célzás segít a következő szintre jutni. A Marble Puzzle Blast számos szintjén keresztül szórakoztató és megnyugtató élményt nyújt, nem csak a játékmenet miatt, de a természeti környezet is alkalmas a pihentető hangulat megteremtésére. A játék célja, hogy a képernyő közepén elhelyezett ágyúból óvatosan lődd ki a golyókat a lassan haladó golyósor felé. A Marble Puzzle Blast játékban azonban nem a golyók eltalálásával távolítod el a képernyőről a golyókat, hanem úgy, hogy legalább három azonos típusú golyót összekapcsolsz egymással. Tehát a céltalan lövöldözés csak ront a helyzeten. Minden egyes golyó, amivel lövöldözöl, más-más típusú, ezért ügyelj arra, hogy óvatosan célozz. Ha a golyósor eléri a kijárati pontot, újra kell kezdened a szintet. Persze a stratégia nélküli lövöldözés másik rossz tulajdonsága, hogy ha nem távolítod el a golyókat a tábláról, akkor az egyre növekvő golyósorodat gyarapítod, és ezzel egyre közelebb kerülsz a vereséghez.

Az a tény, hogy meg kell tervezned a lövéseidet, talán egy kicsit nagyobb kihívássá teszi a Marble Puzzle Blast oldalt, de az izgalom, hogy a golyókat pont a megfelelő helyen találod el, mindig jó érzés marad. Ahhoz, hogy a Marble Puzzle Blast játékban előrébb lépj, türelmes játékosnak kell lenned. És minél jobb vagy, annál jobban fogod tudni leküzdeni a Marble Puzzle Blast számos kihívását, különösen a későbbi szinteken. Ezeken a szinteken nem csak a golyók mindenféle különböző utat járnak be a céljuk felé, hanem mindenféle más meglepetések is várnak rád.

Élvezd a Marble Puzzle Blast a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány szintet tudsz befejezni.

Hogyan kell játszani

Az egérrel célozz, és a bal egérgomb megnyomásával lődd a golyókat a halom felé.

Hasonló játékok:

Tetszik a Marble Puzzle Blast? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a zuma játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható