Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds

Lépj be a Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

A Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds játékban nem csak a Mahjong-képességeidet tesztelik, hanem azt is, hogy mennyire tudsz a játékra koncentrálni, és nem a képernyőn megjelenő finom édességre. És minden koncentrációdra szükséged lesz, mert a mindössze 640 másodperces időkorlát és a Mahjong klasszikus élményéhez hozzáadott új dimenzió miatt nincs vesztegetni való időd a megjelenő finomságok elfogyasztására.

A Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds játékmenete még ezekkel a változásokkal együtt is arra késztet, hogy visszatérj. A megszokott szabályok a Mahjong 3D-s kiadásában is megmaradtak, két olyan darabot kell egymáshoz illesztened, amelyeken ugyanaz a cukros étel van, de csak a kocka szélére helyezett darabokat választhatod ki.

Tedd próbára a memóriádat és az összpontosításodat a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, csak egy a sok Mahjong címünk közül, amelyet bármikor játszhatsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.