Mahjongg Candy

Lépj be a Mahjongg Candy világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

A Mahjongg Candy játékban különösen próbára teszik a koncentrációdat, mert a klasszikus játékmenet mellett, amit a mahjongból ismersz és szeretsz, az édességek iránti vágyaddal is meg kell küzdened, mert itt két finomságot kell egymáshoz illesztened, hogy eltávolítsd őket az asztalról.

A gyönyörű grafika minden bizonnyal meg fogja kelteni az édesség iránti étvágyadat, de itt a játékmenet sokkal inkább addiktív, mint bármilyen cukros étel. A vidám zene miatt pedig pillanatok alatt dúdolni fogsz.

A pálya megnyeréséhez két azonos típusú cukorkát kell egymáshoz illesztened, egy-egy párral. Ha mindet eltávolítottad, akkor a következő szintre léphetsz. Csak olyan cukorkát választhatsz ki, ami a halom szélén van, ezért gondosan gondold át, hogyan kezeled az elrendezését.

Játssz egy másik nagyszerű mahjong játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hány párt találsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjongg Candy? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.