Mahjong Time

Lépj be a Mahjong Time világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

A mahjong arról híres, hogy az egyik legjobb játék, amelyet akkor választhatsz, ha pihenni szeretnél néhány pillanatra, de a Mahjong Time egy kicsit feldobja a kihívást azzal, hogy a klasszikus élményt időzítővel egészíti ki. Bár ez valóban megnöveli egy kicsit a nehézséget, a kör megnyerése után nagyszerű érzéssel fogod érezni a teljesítés érzését. Szerencsére az időzítő hozzáadása az egyetlen változás, amit a Mahjong Time hozott a játékhoz. Tehát ha korábban profi voltál a Mahjongban, akkor itt is alkalmazhatod ugyanezeket a készségeket.

Továbbra is össze kell illesztened két olyan lapot, amelyeken ugyanaz a minta van, és amelyek a halom szélén helyezkednek el, de az időzítő hozzáadott nyomásával ez az élmény teljesen új játéknak tűnhet. És bár továbbra is lehetőséged van arra, hogy a Hint gombra kattintva segítséget kérj a játéktól, ez némi plusz időbe fog kerülni. Szóval kétszer is meg kell gondolnod, mielőtt élsz ezzel a lehetőséggel. Talán kevesebb időt veszítenél, ha magadtól rájönnél, mi legyen a következő lépésed. Ugyanakkor a Hint gomb talán megmenti az egész játékot, mivel feloldhatja számodra a táblát.

Jatekokjatekok.hu egy remek hely, ahol online mahjongot játszhatsz. Játssz a legendás játék egy változatával, ha a Mahjong Time címet választod.

Hogyan kell játszani

A bal egérgomb megnyomásával válaszd ki a lapkákat és a képernyőn lévő különböző gombokat. Ha mobil eszközt használsz, koppints inkább ezekre a grafikus elemekre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjong Time? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.