Mahjong Solitaire

Lépj be a Mahjong Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

Ha összeállítasz egy listát a pihentető játékokról, akkor szinte biztosan szerepel a listán a mahjong és a pasziánsz, amelyek az egyik legikonikusabb játékok közé tartoznak, ha szeretnél néhány percet békében és kikapcsolódásban tölteni. De ha a kettőt összeilleszted, ahogyan a Mahjong Solitaire tette, akkor olyan kombinációt kapsz, amely órákig elszórakoztat, mert mindkét játék játékmódja kiállta az idők próbáját.

A Mahjong Solitaire oldalon megtalálod a mahjong szabályait és a pasziánsz pontozási rendszerét. A győzelemhez azonos típusú lapkákat kell egymáshoz illesztened, egyszerre kettőt, de csak azokat, amelyek a tábla szélén vannak. A párosítás pontszámát a táblán maradó lapkák száma határozza meg, de minden lapka más-más pontot ér, akárcsak a kártyajátékban.

Játssz egy hibrid játékot, amely két klasszikus játékélményt ötvöz a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad!

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjong Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.