Mahjong Dimensions: 640 seconds

Lépj be a Mahjong Dimensions: 640 seconds világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb társasjátékok!

A Mahjong Dimensions: 640 seconds az általad ismert és szeretett formulát, ami miatt mindig visszatérsz egy újabb mahjong-fordulóra, két új, egyedi elemmel egészíti ki: az egyik, hogy a játék 3D-s, ami teljesen újszerűvé teszi ezt a klasszikus játékot, a másik pedig, hogy pontosan 640 másodperc alatt kell befejezned a pályát.

Ez a két változás lehet, hogy pont erre van szükséged, ha teljesen más megvilágításban szeretnéd látni a mahjongot. E két kiegészítéstől eltekintve továbbra is számíthatsz a szórakoztató játékmenetre és arra az izgalomra, hogy két egyforma lapkát találsz a táblán. De most már a tábla 3D-s, így győződj meg róla, hogy nagyon alapos vagy, amikor egy párt keresel.

Vigyük a mahjongot egy új dimenzióba a Mahjong Dimensions: 640 seconds segítségével, és szerezzük meg a legjobb pontszámot a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjong Dimensions: 640 seconds? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a társasjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!