Mahjong Dimensions: 350 seconds

Lépj be a Mahjong Dimensions: 350 seconds világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

A mindössze 350 másodperces időkorláttal a Mahjong Dimensions: 350 seconds valóban próbára teszi a Mahjong-képességeidet. És ha ehhez hozzávesszük, hogy a játék 3D-s, akkor tényleg tudnod kell, mit csinálsz, hogy befejezd a szintet, mielőtt az időzítő lejár. De ha elsőre nem sikerül, akkor is megpróbálhatod újra, mert a Jatekokjatekok.hu oldalon bármikor újraindíthatod a szintet.

Mint minden klasszikus mahjong játékban, itt is olyan lapkapárt kell találnod, amelyeken ugyanaz a rajz van, és a kocka szélein kell lenniük. Ne felejtsd el, hogy most 3D-ben vagyunk, és a tábla, amire számítanál, most egy kocka, amit forgatnod kell, hogy megtaláld a lapokat.

Amikor időkorlátot szabnak meg, a nyomás igazán nagy, és a képességeid a végső próbatétel elé kerülnek. Nézd meg, meddig tudsz eljutni a Mahjong Dimensions: 350 seconds oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjong Dimensions: 350 seconds? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.