Mahjong Dark Dimension: Triple Time

Lépj be a Mahjong Dark Dimension: Triple Time világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

AMahjong Dark Dimension: Triple Time egy egyedi elemmel egészíti ki az általad ismert és szeretett mahjong szabályokat, mégpedig azzal a ténnyel, hogy ahhoz, hogy az óra tovább járjon és a játék folytatódjon, folyamatosan olyan lapkákat kell egymáshoz illesztened, amelyeken időbónusz van. A Mahjong Dark Dimension: Triple Time játékban a gyorsaság a kulcs, és csak a klasszikus társasjáték veteránjai maradhatnak elég életben ahhoz, hogy megnyerjék ezt a kihívásokkal teli játékot.

Csak olyan lapkákat választhatsz ki, amelyeknek a bal és jobb oldalán nem állnak más lapkák. És mindenképpen forgasd el a táblát, hogy minden oldalon láthasd a lapokat.

Játssz a mahjong egy egyedi változatával a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha kipróbálod a Mahjong Dark Dimension: Triple Time.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjong Dark Dimension: Triple Time? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.