Mahjong 3D Connect

Lépj be a Mahjong 3D Connect világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb mahjong játékok!

Játsszon a legendás Mahjong játékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, 3D-ben, ha kiválasztja a Mahjong 3D Connect címet. A legendás játék klasszikus élménye más kihívást jelent, mint amit már ismerhetsz, de a szabályok ugyanazok, mint amiket már ismersz, és a Mahjong 3D Connect oldalon még mindig két egyforma lapkát kell kiválasztanod, amelyeket nem blokkolnak mások. A csempék akkor blokkolva vannak, ha nem a halom szélén vannak. Ez a szabály egy nagyobb kihívást jelentő játékot hoz, de ezzel a plusz kihívással biztos lehetsz benne, hogy a szórakozás is nő. Végül is a Mahjong gazdag történelme során számtalan generációt szórakoztatott, és biztos, hogy még sokakat fog szórakoztatni.

A játékhoz hozzáadott extra dimenzióval a Mahjong 3D Connect játékot mindenkinek ki kell próbálnia, aki szereti a Mahjong játékokat, és a Jatekokjatekok.hu oldalon bármikor megpróbálhatsz egy újabb kört, hogy a legmagasabb pontszámot érd el. És a memória edzésének előnyei egy pihentető Mahjong játékkal biztosan bónuszként járulnak hozzá a szórakozáshoz. A kihívás fokozása érdekében az időt is nyomon kell követned, mivel a Mahjong 3D Connect oldalon van egy számláló, amely lassan ketyeg lefelé, de minden egyes szint teljesítéséért plusz időt kapsz hozzá. Ha pedig segítségre van szükséged az aktuális szakasz megoldásához, akkor a Súgó opcióval eligazodhatsz a választásodban, vagy a Shuffle opcióval, ami megváltoztatja a sorrendet körbe-körbe. Néha éppen egy új szintkiosztás az, amire szükséged van.

Tapasztalj meg egy másik Mahjong játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Mahjong 3D Connect oldalon.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válassza ki a lapkákat és más játékelemeket. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Mahjong 3D Connect? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a mahjong játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.