Magic Match

Lépj be a Magic Match világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Utazz el egy varázslatos és békés királyságba, és gyakorold a megfigyelőképességedet, amikor a Magic Match, egy élénk színekkel teli szórakoztató játékot játszol. A Magic Match játékban való nyeréshez legalább két azonos típusú elemet kell találnod, amelyek ráadásul egymás mellett vannak, és az egyikre kell kattintanod. Ezzel eltünteted őket a játéktábláról, és a színpad konfigurációját is megváltoztatod. Ez biztosítja, hogy egy kis stratégia is legyen benne.

A játéktábla megtisztításában segítenek a különböző tárgyak is, amelyeket kiválaszthatsz. Olyan dolgokat, mint a bombák, amelyek egy kis területet tisztítanak meg a közelükben, vagy egy rakéta, amely mindent egyenes vonalban tisztít meg.

És mivel a kihívás mindig egy kicsit szórakoztatóbbá teszi a dolgokat, a Magic Match oldalon vannak bizonyos feltételek, amelyeket teljesítened kell ahhoz, hogy a következő szintre léphess. A képernyő bal felső sarkában láthatod, hogy egy adott típusból hány lapot kell eltakarítanod, a képernyő felső közepén pedig a maximálisan megengedett lépések számát.

Fedezz fel egy újabb pihentető játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg minél kevesebb lépéssel megtisztítani a táblát.

Hasonló játékok:

Tetszik a Magic Match? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.