Mafia Wars

Lépj be a Mafia Wars világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

Vedd fel a cowboykalapodat és készülj a háborúra! A Mafia Wars oldalon a maffia katonáinak számtalan hullámával kell megküzdened, akik mindent megtesznek, hogy kiiktassanak téged. És ahogy arra számítani lehetett, rengeteg erejük van arra, hogy elkapjanak téged, ezért ne veszítsd el a figyelmedet túl sokáig, különben hamarosan a halakkal úszol.

Ahhoz, hogy sikeresen harcolj ellenük, meg kell őrizned a hidegvéredet, meg kell tartanod a pozíciódat, és türelmesen várnod kell, amíg a fegyvered hatótávolságába kerülnek, majd le kell lőnöd őket. Valószínűleg az egy helyben maradás célja, hogy megfélemlítse a rád törő sereget, de ez hamar ijesztővé válhat. De ne ess pánikba, mert rengeteg barátod van, akik segítenek. Ezek a barátok különböző erős fegyverek formájában vannak, mindegyiknek megvan a maga erőssége és gyengesége. De végül is az a legjobb, ha azt választod, amelyik a legjobban illik a személyiségedhez, és amelyik a legjobban fekszik neked. Hatalmas szövetségeseket is bevonhatsz a harcba, hogy segítsenek legyőzni az ellenségeidet.

Minden bizonnyal minden segítségre szükséged lesz, minél tovább jutsz, mert egyre erősebb ellenségek fognak támadni, amelyek közül néhányan elit főnökök, amelyek legyőzéséhez minden megtanult képességedre szükséged lesz. Ezek a főnökök különleges stratégiákat is igényelhetnek, ezért mindenképpen alkalmazkodj az általuk támasztott kihíváshoz.

Készülj fel a szórakozásra a Jatekokjatekok.hu oldalon, és védd meg magad a Mafia Wars oldalon!

Hasonló játékok:

Tetszik a Mafia Wars? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.