Ludo Fever

Lépj be a Ludo Fever világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb társasjátékok!

A szerencse és a stratégia játéka vár rád a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha a Ludo Fever címet választod. Meghívhatod barátaidat, és játszhattok egy kört együtt, vagy választhatod, hogy a számítógép által irányított ellenfelek ellen játszol. A Ludo Fever játékban a mozgást teljes egészében a kockadobás dönti el, de azért némi stratégia is van benne. Ahogyan az egy kockajátéktól valószínűleg elvárható, biztos lehetsz benne, hogy néha a szerencse a te oldaladra áll, néha pedig nem. A Ludo Fever játék győztese az a játékos lesz, akinek sikerül mind a négy bábuját a képernyő közepén elhelyezett háromszögbe helyezni.

Minden játékosnak négy bábuja van, és az dönti el, hogy ki tud először lépni, aki a legnagyobb értékű kockával dob. Csak akkor tudod mozgatni a bábuidat, ha hatost dobsz. A Ludo Fever stratégiai része elsősorban azzal történik, hogy milyen bábukat választasz a mozgatáshoz. Ha az egyik bábud rálép egy másik játékos bábujára, akkor az ő bábuja visszatér a kiindulási helyzetébe. Természetesen ugyanez a szabály rád is vonatkozik, ezért mindig figyelned kell, amikor más játékosok közelében vagy. Továbbá két, ugyanahhoz a játékoshoz tartozó bábu egy blokkot alkot, amelyet nem tudnak mások átlépni. A szerencse egy másik módja a győztes eldöntésének az, hogy csak akkor tudsz egy bábut a háromszögbe helyezni, ha pontosan annyi helyet dobsz, amennyi egy bábu és a háromszög között van.

Nyugodj meg és reméld, hogy szerencsés dobásokat dobsz, amikor a Ludo Fever oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha PC-ről játszol, az egér bal egérgombját használd a játékkal való interakcióhoz. Ha mobilkészüléket használsz, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Ludo Fever? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a társasjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.