Lucky Life

Lépj be a Lucky Life világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

A Lucky Life-ban mindent meg kell tenned, hogy túléld a játék veszélyes szintjeit. És ha nem szereted az erőszakot, akkor a Lucky Life biztosan nem neked való játék, mert a dolgok elég brutálisak lehetnek, és a játékban sok vér is folyik.

A Lucky Life minden egyes szintjén különböző csapdák és olyan dolgok vannak, amelyek nem is tűnnek annyira veszélyesnek, és amelyek az életedre törnek. A tüskéktől kezdve a halálos vegyszerekkel teli robbanó hordókon át az aknákig és egyéb meglepetésekig minden lépés az utolsó lehet. A Lucky Life-ban az egyetlen fegyvered az eszed és a szerencséd.

Ahhoz, hogy befejezz egy szintet, guggolva, ugorva vagy egyszerűen csak futva kell eljutnod a célba. Néha csak el kell fogadnod a tényt, hogy néhányszor újra kell kezdened a szintet, így megjegyezheted, hol van a veszély.

Teszteld a képességeidet a Jatekokjatekok.hu oldalon, és légy szerencsés, hogy nem a Lucky Life főszereplőjének bőrébe bújtál.

Hasonló játékok:

Tetszik a Lucky Life? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható