LOLBeans io

Lépj be a LOLBeans io világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lolbeans!

Készülj fel egy szórakoztató és versenyképes battle royale játékra a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor belépsz a LOLBeans io világába. Ebben a játékban tényleg átmész a kesztyűkön, és minden körben az a játékos, aki az utolsó helyen végez, kiesik. Tehát minden fordulónak nagyon nagy a tétje, és neked kell ügyelned arra, hogy minden lépésed számítson.

A LOLBeans io minden egyes fordulója új kihívások elé állít, és a felbukkanó akadályok biztosan meglepnek, és próbára teszik az eszedet és a reflexeidet. A többi játékosnak ugyanazokkal a veszélyekkel kell szembenéznie, mint neked, és még az is előfordulhat, hogy megzavarják a saját futásodat. Különösen a későbbi fordulók lesznek különösen izgalmasak, hiszen a legsikeresebb játékosok harcolnak a legjobb helyért. Néha egy hatalmas kalapács kidobhat téged és a győzelmi esélyeidet az ablakon, de ugyanez megtörténhet mással is, és ezekben a pillanatokban tényleg úgy érezheted, hogy a LOLBeans io a te oldaladon áll.

Játssz más játékosok ellen, a környezet és az idő ellen a Jatekokjatekok.hu oldalon a LOLBeans io segítségével.

Hogyan kell játszani

Mozogj a WASD vagy a nyílbillentyűkkel, ugráshoz pedig nyomd meg a Space billentyűt. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőn megjelenő gombokat.

Hasonló játékok:

Tetszik a LOLBeans io? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lolbeans kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.