LinQuest

Lépj be a LinQuest világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kalandjátékok!

Indulj el egy epikus kalandba, és segíts Linnek, a LinQuest főszereplőjének megtalálni a titokzatos kincset három különböző veszélyes zónában. Az út során számos akadályba ütközöl, de Linnel együtt biztosan legyőzöl mindent, ami az utadba áll.

A pixel art grafika a klasszikus, szeretett arcade játékokat juttatja eszedbe, a játékmenet pedig határozottan igyekszik utánozni azokat a nagyszerű élményeket, amelyeket talán te is átéltél, amikor felnőttél. Akárcsak azokban a klasszikus játékokban, a LinQuest is könnyen indul, de minél tovább haladsz, annál nehezebbek lesznek a szintek. Ha eleinte csak azt kell megtanulnod, hogyan kell ugrani a továbbjutáshoz, a későbbi szinteken már mindenféle érdekes akadályokat vezetnek be, a halálos akadályoktól kezdve a rettenthetetlen ellenségekig.

Játssz a LinQuest oldalon Jatekokjatekok.hu és nézd meg, hogyan ér véget ez az epikus küldetés.

Hasonló játékok:

Tetszik a LinQuest? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kalandjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.