Legendary Warrior Globin Rush

Lépj be a Legendary Warrior Globin Rush világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Fogd az íjadat és a nyilaidat, és győződj meg róla, hogy célod készen áll, és indulj el egy epikus kalandra a Legendary Warrior Globin Rush oldalon: Jatekokjatekok.hu. Ahhoz, hogy túléld a játék alattomos világát, meg kell őrizned a nyugalmadat, és jól kell tudnod íjjal lőni. Ahogy az várható volt, a fából készült nyilaidat sokkal drámaibb módon befolyásolja a gravitáció, mint a más játékokban található fegyverekből kilőtt nagy sebességű golyókat, így a pálya ívének elsajátítása, amelyet a nyíl követ, kulcsfontosságú a szintek túléléséhez.

Ahogy a név is sugallja, legendás harcos vagy, és egy ilyen hős számára nincs egy pillanatnyi pihenés. Ennek eredményeképpen a karakter, akit játszol, automatikusan mozog a pályák során, és csak a lövöldözés a feladatod. De ne hidd, hogy a lövöldözés könnyű feladat, mert az ellenségek egyre fondorlatosabbak lesznek, minél tovább haladsz a küldetésedben. Az utad elején sok statikus ellenségre számíthatsz, akik alapvetően célpontok, de hamarosan veszélyesebb ellenségekkel találkozol, például olyanokkal, akik ugrálnak, ami sokkal nehezebbé teszi a leszámolásukat, mint azt várnád. Ha pedig a maximális pontszámot akarod elérni, akkor minél kevesebb nyilat kell kilőnöd.

Legyél legendás íjász, ha játszol a Jatekokjatekok.hu Legendary Warrior Globin Rush oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, nyomd meg a bal egérgombot, és tartsd lenyomva, amíg meg nem találod a megfelelő röppályát. A nyilak kilövéséhez engedd el a gombot. Ha mobil eszközt használsz, a szabályok ugyanazok, de ahelyett, hogy a bal egérgombot nyomva tartanád, a képernyőt kell megérintened.

Hasonló játékok:

Tetszik a Legendary Warrior Globin Rush? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.